hakantok1 Web Sayfasi Yapilir VOLKSWAGEN 1303 is basvurusu yap hakantok5 hakantok6 hakantok7 Dugun Gelenekleri Adres 14 Jpg 15 Linkler Kahve Fali Ruyalarim Burclar istanbul plajlari Ankara Havuzlar Otel Yoneticiler Otel Jpg Antalya Butik Oteller 1 Butik Oteller 2 Balayi Otelleri Otel Link Kibris Tanitim Ankara Denince Golf Otelleri Goller ve Denizler Tr Turizm Rehber Hangi Otelde Kalinir Seyahat Acentalari Housekepping Otel Arsiv Turizm Firmalari Karadeniz Yayla Otel Tanitimlar TBMM Alanya Otelleri Belgeli Tesisler Otel ik ik Antik Kentler Ödüllü Plajlar Firma Epostalar Yerli Arabamiz Kaybolan Meslekler Nostalji ve Anilar Turk Starlar Sehitlerimiz Gezelim Gorelim 1 Gezelim Gorelim 2 Fenerbahce  Gezici Rehber Anadol STC Marka Hikayeleri iletisim Bilgilerim Kangal  Turbeler Troleybus Gida Teroru Twitter Takipci Ek Gelir israil Boykot Ankara Terminal Otobusler



Yaylalar Artvin topraklarinin yaklasik % 51'ini kaplar. Artvin'in baslica yaylalari; Yusufeli, Zeytinlik ve Ortakoy Derelerinin olusturdugu cizginin guneydogusundaki bolgede bulunan Meseli, Kurudere, Duzenli, Kirecli, Yigili, Kapik, Irmaklar, Bilbilan, Camlica, Hanlikoy,Balli ve Yoncali yaylalari,
Muratli - Borcka, Artvin - Ortakoy Deresi ile Gurcistan arasinda kalan bolgedeki, Taskopru, Meydancik,  Misirli,  Oba,  yaylalari,
Merkez Ilce - Zeytinlik - Yusufeli Ilcesi cizgisinin kuzey ve kuzeybatisinda kalan bolgedeki Kesoglu, Camlik, Magara, Inekli, Kocakarili, Dikme ve Taskinlik  yaylalari sayilabilir.

Kafkasor Turizm Merkezi (Kafkasor Yaylasi)
Ulasim 
Artvin'in guney-batisindaki yaylaya 10 km. asfalt yolla ulasilmaktadir.
Ozellikler
1. 250 m. yukseklikteki yayla gorulmeye deger guzelliktedir. Alt yapi hizmeti goturulmus olan yaylada belediye tarafindan yaptirilan 10 adet 80 yatak kapasiteli bungalovlar bulunmaktadir. Her yil Haziran ayinin son haftasinda duzenlenen ve 3 gun suren boga guresleri etkinlikleri, yore halki tarafindan yogun ilgi gormekte, festival havasinda gecmektedir. Yaylada Ciskaro, Yalnizhasan ve Acisu diye adlandirilan sifali sular bulunmaktadir.
Konaklama-Yeme-Icme
Konaklama icin, onceden rezervasyon yaptirmak kaydiyla yayladaki bungalovlardan faydalanilabilir. Temel ihtiyac malzemeleri getirilmelidir. Boga guresleri etkinliklerinde gunubirlik satis yerleri kurulmaktadir.
Yusufeli-Karcal Turizm Merkezi-Yaylalar Koyu
Ulasim
Yaylalar koyu,Yusufeli ilcesinin 53 km. batisindadir. Yusufeli - Sarigol beldesi arasi 20 kilometrelik stabilize yolda ticari araclarla yolcu tasimaciligi yapilmaktadir. Sarigol - Yaylalar koyu arasi 33 km. olup, toprak yoldan ozel ya da kiralanabilir araclarla Yaylalar koyune gidilebilir. Yaylalar koyu - Dilberduzu kamp yeri arasi 10 km. patika yoldan yuruyerek gidilebilir.
Ozellikleri
3. 200 m. yukseklikteki Yaylalar koyu cesme, elektrik, saglik ocagi gibi altyapiya sahiptir. Koyde bakkal, kir kahvesi, lokanta, firin ve kasap bulunmaktadir.
Yaylalar koyu, Kackar dagina tirmanmak Isteyenlerin ara konaklama merkezi konumundadir. Tirmanistan once koyden yeme icme malzemeleri satin alinabilir, yuk tasima icin katir kiralanabilir. 3. 328 m. yukseklikteki Dilberduzu, Kackar daglari zirvesine en yakin kamp yeridir. Bol soguk suyu bulunan Dilberduzu'nde altyapi bulunmamaktadir. Dilberduzu'nden itibaren 3. 932 m. rakimli Kackar daglarina rehbersiz cikmak tehlikelidir. Bolgede vasak, ayi, yaban kecisi, kurt, cakal, tilki gibi yaban hayvanlari izlenip, goruntulenebilir.
Yaylalar Koyu yolu uzerinde Altiparmak koyunde, Altiparmak (Barhal) kilisesi ziyaret edilebilir. Koyde dokunan ipek halilardan satin alinabilir.
Konaklama-Yeme-Icme
Konaklama icin pek cok pansiyonun bulundugu Sarigol Beldesi'nde kalinabilir. Sarigol'de PTT, WC elektrik gibi altyapi mevcut olup, bakkal, kir kahvesi, firin, lokanta, kasap hizmet vermektedir.

Borcka-Karagol Yaylasi
Ulasim
Ilk 7 kilometresi asfalt olan Borcka-Camili yolunun 27 kilometresinden doguya ayrilan toprak yoldan 20 km. giderek Karagol'e ulasilir.
Ozellikler
Gol cevresi ormanlarda, vasak, boz ayi, cengel boynuzlu dag kecisi, dag tavugu, yirtici kuslar izlenebilir, golde alabalik avlamak mumkundur. Henuz butun altyapi sorunlari giderilmemistir. Gol cevresinde WC, piknik masalari, cesme, Orman Isletmesi'nin misafirhanesi bulunmaktadir.
Konaklama-Yeme-Icme
Konaklama icin kamp malzemeleri ve temel ihtiyac malzemeleri getirilmelidir.

Savsat- Karagol
Ulasim
Savsat ilcesinin kuzey dogusunda 8-10 hektar buyuklukteki Karagol'e 30 km. toprak yolla, ozel veya kiralanacak araclarla ulasilabilir.
Ozellikler
Karagol'de elektrik, cesme, WC, Orman Bolge Mudurlugu'nun dinlenme binasi ve telsizi hizmet vermektedir. Savsat ve civarinda Borcka Karagol'de de oldugu gibi yaban hayvanlari yasamaktadir.
Konaklama-Yeme-Icme
Konaklama icin kamp malzemeleri ve temel ihtiyac malzemeleri getirilmelidir.

Ardanuc-Bilbilan Yaylasi
Ulasim
Ardanuc ilcesinden doguya 51 km. ham toprak yolla ulasmak mumkundur.
Ozellikler
Yol ve su haric altyapi hizmetleri bulunmayan yaylada her hafta cumartesi gunleri pazar kurulmaktadir. Kurulan bu pazarda hayvanlarini satanlar, gida ve ihtiyac maddeleri satin almakta ve canli hayvan borsasi ve panayiri andiran gorunumler olusturmaktadir.
Konaklama-Yeme-Icme
Konaklama icin kamp malzemeleri ve temel ihtiyac malzemeleri getirilmelidir. Cumartesi ve pazar gunleri yayladan yiyecek satin alinabilir.

Arsiyan Yaylasi
Kuzeyinde ve batisinda Gurcistan siniri, guneyinde Ilica Koyu, guney dogusunda Pinarli Koyu, Cindagi, dogusunda ise Posof (Kol Koyu) bulunur. Savsat Arsiyan arasinda ki yol duzenli calismaktadir. Arsiyan yaylasi otuyla, suyuyla, baligiyla diger yaylalardan farklidir. Ayrica tuz kayalari komur madeni ve irili ufakli cok cermik vardir.
Yaylalarin buyuk nimeti turfanda meyveleri kekre, mozi, mesgal, jol da bol bulunur. Ayrica gezilerde toplanan guzel kokulu Negolara (sari cennet cicekleri) lezzetli ve faydali corbasi olan pancarinin da ayri bir bollugu vardir.
Arsiyan efsane golleriyle ve eski yerlesimleriyle de unludur. Goller Bolgesinde Postanin Golu diye adlandirilan bir gol vardir.
Hemen yaninda Posta Karakolu diye ifade edilen bir yer vardir. Burada Cumhuriyet ten once askeri amacla bir karakolun bulundugu dilden dile ulasmistir.
Boga Golu Efsanesi
Boga Golu Arsiyan Yaylasi'nda goller bolgesindedir. Coban hayvanlarini gol kenarina dogru getirir. Cok guclu bir bogasi vardir.
Bogurerek dolasmaya baslar. Sesi her tarafa yanki yapar.Suyun icinde olan ve sesi duyan boga da hemen cikip, bogaya dogru gitmeye baslar. Iki boga hem esinir hem de bogurmeye baslarlar. Artik Arsiyan Yaylasi inliyor,her taraf toz duman icinde kaliyor. Zorlu gecen gures sonunda, cobanin bogasi yenilir.
Coban buyuk bir uzuntuyle aksama eve gider. Agasi durumu fark ederek , meseleyi sorar. Fakat onun da cok zoruna gider. Demirden boynuzlar yaptirir. Boga icin de iyi bir hazirlik yaptirdiktan sonra ayni yere gelirler. Bogurmeler karsisinda yine iki boga karsilasir. Sesler iyice artmistir. Bogalardaki kut, kut sesleri kayalarda yanki yapmaktadir. Iyi beslenen bogaya birde demir boynuzlar eklenince su bogasi zorlanir. Her tarafi kan icinde kalir. Careyi kacmakta bulan boga, kanlar icinde golun icine girer. Bogadan kan geldigi icin , golun her tarafi kan olur. Simdi de dikkatli bakildiginda  golde kirmizi bir renk gorulmektedir.
Kiz Golu Efsanesi
Kiz Golu Genciyan Dagi'nin eteginde guzel bir goldur. Bir gun gunesin dogusuyla gole yaklasan coban guzeller guzeli bir kiz gorur. Kiz gol kenarinda ki pikal tasin uzerine cikip saclarini taramaktadir. Coban bir zaman bu guzel kizi sessizce izler. Izlerken de hayal alemine dalar , kendinden gecer. Cobanin garipligini fark eden guzeller guzeli hemen suyun icine dalar. Golde gorunmez olur. Heyecanla gole yaklasan coban kizdan kalan taragi alir. Perisan bir sekilde eve doner. Yemek filan  yiyemez, yorgun bir haldedir. Hergun kiza olan sevgisi iyice artar. Hastalanir yataklara duser. Sonunda bir neney bunun kurtulmasi icin taragin ayni yere birakilmasi gerektigini soyler. Soylenilen yapilir ve coban kurtulur. Efsaneye gore bu goldeki kiz peri kizidir.

Bartin’da, kiyidan ic kesimlere gecildikce gorulmeye deger dogal guzellikler ilgi cekmektedir. Dag-Yayla - Av turizmi acisindan yorenin cazibe merkezi Uluyayla, Ardic ve Arit yaylalaridir. Arit (Zoni) yaylasi, Kure Daglari Milli Parki icinde yer almaktadir.
Uluyayla ve Ardic yaylasinda; dag ve yayla havasini solumak, dag gezileriyle degisik zevkleri tatmak ve mevsimlere gore her turlu kara avciligi yapmak olasidir. Kisaca; dogayla basbasa yasamak bir baskadir yaylalarda.
Uluyayla
Uluyayla’ nin denizden yuksek­ligi ortalama 1000 M olup, Ovacuma (300 M), Goktepe (1416 M) arasinda degisik rakimlarda bulunmaktadir. Bitki ortusunu, igne ve yayvan yaprakli agaclardan olusturur. Ormanlarin arasina sikismis ve ahsap evlerin benekledigi yayla duzlugu (300x3000 M) yesil bir haliyi animsatir. Yaylanin hemen ortasindan gecen ve batiya dogru akan Ova cayi ve Inonu deresi yaylaya ayri bir guzellik verir. Uluyayla; ormani ve yesili, rengarenk cicekleri, pinarlari, magaralari ve yaban hayvanlariyla bir doga harikasidir. Yesilin cesitli tonlari ve daha nice renkler ancak Uluyayla’ da kesfedilir.

Ardic Yaylasi
Ulus ilcesine 30 km. uzaklikta ve Kumluca beldesi sinirlari icindedir. Yaylanin orman alani takriben 10 hektar olup, bitki ortusunu; Ardic agaclari ile az miktarda Koknar, Kayin, diger agac turleri ve yuzlerce alt flora olusturur. Ardic kuslarinin coklugu ile taninan yayla, yaban hayati yonuyle oldukca zengindir. Yerli halka ait yayla evlerinden et ve sut mamulleri temin edilebilir.
Gezen Yaylasi
Ardic bolgesindeki iki yayladan birisi olan Gezen yaylasi, Ardic yaylasina 8 Km uzakliktadir. Ardic yaylasi ile ayni ozelliklere sahip olup, 2 hektar buyuklugundedir.
Toplam 300 civarinda yayla ile Bolu, yaylacilik alaninda onemli bir ilidir. Bolu Yaylalari Dogu Karadeniz'deki orneklerini aratmayacak nitelikte yesil ormanlarla kapli daglar uzerinde, gur akarsularin gectigi, yemyesil verimli duzluklerdir.

Aladag Yaylalari
Bolu'nun guneyindeki dag yamaclari uzerinde, orman alanlari arasinda yer alirlar. Yemyesil duzlukleri ile piknik icin de ideal olan bu yaylalar, cevresinde bulunan Orman Isletme Tesisleri, Aladag Izcilik Kampi ve Goleti ile goz kamastirici guzellikler sergilerler. Kamp imkanlarinin da oldugu baslica yaylalar, Degirmenozu, Sarialan, Golcuk, Ardictepe ve Ustyaka Yaylalaridir.

Sarialan Yaylalari
Bolu’nun 20 km. guneydogusunda Kartalkaya yolu uzerinde, cevresinde 14 yaylanin bulundugu bir yayla grubudur. Burada kamp, piknik ve trekking icin uygun yerler vardir. Saraycik Yaylasi kenarinda bulunan golet yoreye ayri bir guzellik katmaktadir. Koroglu Turizm Alani 2. Gelisim Bolgesi icinde yer almaktadir.

At Yaylasi
Bolu'nun kuzey yakasindaki daglarin arkasinda yer alir. Ozellikle kirazlari ile unlu olan bu yayla etrafinda meyve bahceleri vardir. Burada her yil geleneksel kiraz bayrami senlikleri yapilir.
Avsar Yaylasi
Ilce merkezinin guneybati tarafindaki yaylanin deniz seviyesinden yuksekligi 1550 m.dir. Yaz aylarinda Avsar koyluleri tarafindan kullanilmaktadir. Cok sayida meyva agaci vardir. Mengen Ilce merkezine 27 km. uzakliktadir.
Burnuk Yaylasi
Burnuk Koyu Mengen Cayi'nin kuzey istikametine dusmesine ragmen Burnuk yaylasi bu cayin guney tarafinda yer almaktadir iki parca acikliktan olusan yaylalarin alani 60 dekardir.
Civcivler Yaylasi
Kayislar Koyu'nun Civcivler Mahallesi ile Mamatlar Koyu'nun Terziler Koyunun halkinin kullandigi 100 dekarlik bir yayladir. Yaylanin bir kismim PTT tahsisle alarak yansitici kurmustur. Yansiticinin kulesine cikilip bakildiginda Mengen, Bolu ve E-5 Karayolu gorunmektedir.
Cukur Yayla
Duzagac Koyu'nun yaylasidir. Bu yayla gunumuzde koylulerin hayvanlarini otlatmak icin yaz aylarinda ciktiklari yaylaladir. Koylulerin yaylada olduklari surelerde hayvancilik yapan koylulerimizden cesitli hayvan urunlerini temin etmek mumkundur.Bu yaylamiz da temiz havasi dogal kaynak suyu île guzel bir piknik yendir.

Elemen Yaylasi
Elemen Koyu ile Koprubasi Koyleri arasinda kalan yaylaladir.
Gol Yaylasi
Nazirlar Koyu'nun Gol Mahallesi'nin yararlandigi kucuk ve sirin bir yayladir. Kucukkuz Yaylasi Kucukkuz Koyu'nun guneyinde Corak Yaylasi'na yakin bir yayladir. Yesilin her tonunun gorulebildigi yayla ibreli ve yaprakli agaclarin cevirdigi bir mesire ve piknik yeridir.
Mamatlar Yaylasi
Ilce merkezine 30 Km., Mamatlara 4 km. mesafededir. Mengen'in en guzel yaylalarindan biridir. 59 dekar alana sahip yayla karisik orman agaclari ile cevrilidir Yayla icinde cok cesitli, sayisiz meyva agaci vardir. Yayladaki bir baska ozellik 800 yasinda oldugu tahmin edilen 2 adet mese agacinin bulunmasidir. Bu anit agaclarinin kalin olaninin capi 2.10 m, dir.

Sirikli Yaylasi
Soguk sulari ile unlu bir yayladir. Kadisusuz Nazirlar Koyleri'nin Duz Koy'un Guneyhisar Mahallesi'nin yaylasidir. Orman Isletmesinin yangin gozetleme kulesi bulunmaktadir.
Sogucak Yaylasi
Mengen Eskipazar sinirinda Cay Koy ve Ilyaslar Koyu'nun yaylasidir. 167 dekar alana sahip yayla cam ve koknar agaclari il cevrili, soguk suyu ile meshurdur.
Topuk Yaylasi
Duzce'den ayrilip Bolu Dagi rampasina tirmanmaya baslayip, Kaynasli'dan Bakacak Mevkii'ne geliniyor. Yolun sag tarafinda Ismail'in Et Lokantasi var. Bu lokantanin kosesinden iceri giren kenarlari findik agaclari ile cevrili asfalt yolu kullanarak virajlari cikmaya basladikca, Bakacak sirtlarindan gorulen manzara oldukca etkileyici bicimde gozler onune seriliyor.
Seyir Tepesi sonrasi yol ikiye ayriliyor. Sola, Dipsiz Gol Koyu'ne ayrilan yol takip ediliyor. Ormancilik, hayvancilik, aricilik ve Bolu Dagi tesislerinde calisanlarin konakladigi koy cam bali, kestane bali ile de aniliyor. Koy icinden gecip once sola sonra Topuk Yaylasi'na dogru saga donuluyor. Yolun iki yani kayin agaclari ile kapli gozleriniz yesile doyuyor.
Orman denizinde Bolu Dagi'nin bati eteklerinde ilerlerken, Bickiyani Koyu tepelerden gorunuyor. Birkac ahsap koy evi goz oksuyor. Toprak yol yoresel bitki ortusu kendini hissettirmeye basliyor.
Nisan, mayis aylarinda ormanda yetisen, bir tur govde ve kok bitkisi olan kaldiriki toplayanlar bahcelerinde odun atesinde koca tencerelerde haslayarak pisiriyorlar. Tursusu kuruluyor, soganla kavruluyor, yumurtalisi yapiliyor ya da sade yeniyor.
Mevsiminde cig olarak Duzce'de pazarda da satiliyor, lezzeti seviliyor, istah aciyor. Mor renkli orman gulleri, cam ormani icinde gozunuzu oksarken havanin temizligi, kokusu fark ediliyor. Nefes aldiginizi bile unutuyorsunuz.   Bu yorelerde 4-5 saatlik uyku kâfi gelir, kendiliginden uyanirsiniz diyorlar.
Yaz ve bahar aylarinda kullanilabilir hafif tozlu yol, aracla ve motosikletle gezi imkâni veriyor. Yorenin yerlileri kisin 2 m. kar olur diye uyariyorlar. Yuksek tepede gece soguk oldugu icin sinek olmaz diye sozlerine arti bir avantaj ekliyorlar.

Kutuklu Yaylasi
Goletin arkasindan gecip orman icine giren yol Kutuklu Yaylasi`na uzaniyor. Bu bolumler biraz daha bozuk olsa da gecilmez degil.
Agac govdelerinde sincaplarin biraz kucugu olan cokelezler goruluyor. Yolun sol tarafi Bolu, sag tarafi Duzce iline ait.Yayla evlerinin bazilarini doktorlar kullaniyor, hafta sonu tatillerinde sifali bitki topluyor, piknik yapiyorlar. Bazilarinda, astim, damar sertligi, seker hastalari yasayip, sifa buluyorlar.
Bunlar arasinda Almanya`dan gelip rahat bir kis gecirmek icin yaz mevsiminde 3 ay kalanlarin sayisi da az degil. Uzun boylu agaclar gokyuzune dek uzaniyor. Sakarca Yaylasi`na dogru yol alirken, ictikce aciktiran, hazim yaptiran pinar sulari sizleri bekliyor.

Sakarca Yaylasi - Yaniklik Koyu
Bir kismi Bolu bir kismi Duzce'ye ait yaylada rakim 1000 m. Dogusunda cam, batisi kayin ormani bulunan yayla araliksiz kekik kapli. Hayvanlar dogal olarak bu ortamda otluyor, kekikler hayvanlarin etine sinip tadini etkiliyor. Yayla temmuz ayinda kekik ve yayla cicegi kokusundan gecilmiyor. Kekigi her yerde kullaniyorlar, yapraklarindan cay demliyor, fasulye ezmesine karistirip adina Agut deyip, yiyorlar. Yayla daha onceleri Bolu'ya bagliymis. Abdurrahmanoglu Ismail Cuburoglu 1932'de yaylaya ilk yerlesen kisi olmus. Yayla koyluleri, yaylaya gelenlerin peynir, sut, yogurt, koy ekmegi ile piknik yapabileceklerini dile getiriyorlar. Tavuk, civciv yetistiremiyoruz, sansar hepsini boguyor diye yakiniyorlar. Yaniklik Mevkii'nde geyiklerin goruldugunu, tepedeki tuzlakta (yabani hayvanlarin tuz ihtiyacini karsilamak icin yaladiklari kayaliklara koyluler tuzlak adini vermis.) tavsanlarin cikip oynadigini, doganin bekcisi oldugunu, avlanmanin yasak oldugunu vurguluyor. Sakarca Yaylasi'ndan ayrilip Karadikmen Yangin Gozetleme Kulesi'ne geliyoruz. Duzce'ye hâkim bir tepede yer alan kule cevresinde kucuk bir havuz ile cesme ve odun masalar var. Bu yukseklige bile piknik icin gelen ailelerin oldugu vurgulaniyor.

Karduz Yaylasi
Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ne uygun ozellikte olan Karduz Yaylasi, Duzce ve cevresinin en yuksek tepelerinden birisi olup, kis turizmine ve cim kayagina uygundur. Golyaka ilcesine TEM otoyolu ve D-100 karayolu ile ulasmak mumkundur ve merkeze 30 km. uzakliktadir. Yayladan Duzce Ovasi, Kalici Konutlar (Deprem Evleri) ve Karadeniz rahatlikla gorulebilmektedir. Her yil geleneksel olarak Karduz Yayla senlikleri yapilmaktadir.

Odayeri Yaylasi
Odayeri bolgesi ormanlari icinde olan Odayeri Yaylasi, 1200m. rakimlidir. Abant Golu'ne baglantili ulasimi ile yayla, yerlesim olarak cesitli etkinlikler icin yararlanilabilir. Cevredeki yaylaarin en unlusu olup her yil izcilerin kamp yaptigi ve genclik turizmine acilacak uygun mekanlarin oldugu bir yayladir. Yore halki tarafindan her yil tanitim amacli olarak Odayeri Senlikleri yapilmaktadir. Duzce merkez'e 28 km. uzakliktadir.

Purenli Yaylasi
Sehir merkezine 28 km. uzaklikta olan Efteni Golu ve Guzeldere Selalesi yolundan ulasilabilen Purenli Yaylasi, Doganin coskusunun renk cumbusuyle kaynastigi, Su seslerinin kus sesleriyle karistigi bir yaylalar butunudur. Mudurnu ile sinir olan yayladan Abant'a, Odayeri Yaylasi'na, Samandere Selalesi'ne ve Karduz Yaylas'ina ulasmak mumkundur. Genclik kamplarinin da yapildigi bir mesire yaylasi olan Purenli'de yore halki tarafindan geleneksel yayla senlikleri duzenlenmektedir. Purenli Yayla butununde bulunan Buyuk Balikli Yaylalari dogal guzelliklerin yani sira cim kayagi yapmaya da cok uygundur.

Koca Yayla - Sehir Yayla
Abant'a 7 km. mesafede olan Kocayayla, Duzce Merkez, Samandere Selalesi, Kocayayla Goleti uzerinden Abant'a ulasabilen en kisa mesafedir. Mudurnu ormanlari ile Duzce ormanlari arasinda Tabiat Parki olarak degerlendirilebilecek olacak olan Kocayayla 1200 metre yuksekliktedir. Kocayayla alt yapisi hazirlandigi takdirde, Sportif balikcilik, Gunubirlik piknik, Kampcilik ve kisa donemli de olsa Kayak sporu icin elverisli ozellikler tasimaktadir.
Kumbet Turizm Merkezi
Giresun'a yaklasik 60 km. mesafede bulunan Kumbet Turizm Merkezi, Kumbet Yaylasi basta olmak uzere cevredeki diger bazi yaylalar ile Aymac mevkiinden olusmaktadir.
Yaylaya Giresun - Dereli-Sebinkarahisar yolu uzerinden 2 sekilde ulasmak mumkundur. Dereli'den sonra Gudul-Yucekoy uzerinden gidildiginde 60 km.'lik bir yol uzerinden ulasilir. Ayrica Sebinkarahisar yolundan devam edilerek, Ikisu-Uzundere uzerinden de ulasmak mumkundur. Bu durumda da Yaklasik 84 km. yol kat etmek gerekir.

Yaylada elektrik, su, ve telefon mevcut olup, Ilkokul ve saglik ocagi hizmet vermektedir. Yaylada 10 yatakli belgesiz bir otel bulunmaktadir. Kumbet'te Aymac mesiresi ile Orman Bolge Mudurlugune ait Salon Cayiri orman ici dinlenme tesisleri yorede aktivite cesitliligi yaratmaktadir.

Bektas Turizm Merkezi
Giresun merkezden Evrenkoy, Erimez, Yavuzkemal uzerinden gidildiginde yaklasik 56 km. uzaklikta bulunan Bektas Turizm Merkezi, cevresindeki Kulakkaya yaylasi, Melikli Obasi, Kurttepe Mevkii ve Alcakbel Orman ici piknik alani ile birlikte bir butun teskil eder. Bektas yaylasina yukarida belirtilen guzergahlardan baska 3 degisik sekilde ulasmak mumkundur. Bunlar; Giresun - Dereli - Yavuzkemal, Giresun - Batlama Deresi - Inisdibi, Giresun - Bulancak uzerinden giden yollardir. Bektas yaylasinda elektrik, su, telefon gibi altyapi mevcuttur. Yaylada 80 yatak kapasiteli ve iki yildizli bir otel de hizmet vermektedir.Yaz baslarinda bile yer yer kar gorulen yaylada Kurttepe mevkii kisin kayak yapmaya uygundur. Yaz aylarinda burada cim kayagi yapmak mumkundur.

Sis Dagi Yaylasi
Trabzon ile Giresun il sinirinda bulunan Aladag'in en yuksek tepesi Alimeydan (sis) dagi (2182 m.) uzerinde genis bir alana yayilmis kucuk yaylalar toplulugundan olusmaktadir. Gorele ilcesinden 40 km. mesafede bulunmaktadir. bu dag Ordu il merkezinden de gorulmektedir. Sahile kus bakisi en yakin yayla konumundadir. Su ve elektrigin mevcut oldugu yaylada, Her yil Temmuz ayinin ucuncu Cumartesi gunu Sis Dagi Senlikleri kutlanmaktadir. Bu dag C statusunde Milli Park olarak korunmaya alinmistir.
 

Karagol Yaylasi
Dereli ilcesinin guney batisinda, Giresun- Ordu - Sivas illerinin birlesme noktasina yakin bir konumda 3107 m. Zirveli Karagol daginda bulunur.

Tamzara Yaylasi
Tamzara Mahallesi ve yaylasi Sebinkarahisar'in hemen kuzeyinde bulunur.
Tamdere Yaylasi
Tamdere yaylasi Dereli ilcesi sinirlari icinde, Sebinkarahisar yolu uzerinde yer almaktadir. Giresun'dan 80 km. Sebinkarahisar'dan ise 27 km. uzaklikta bulunan yaylaya asfalt yollar ile ulasilabilir
Kazikbeli Yaylasi
Daha cok bir kir pazari olup, Her carsamba pazari kurulmaktadir. Yayla Gumushane'nin Kurtun ilcesi sinirlari icinde olmasina ragmen, Genelde Giresun'un Tirebolu, Espiye , Gorele, Eynesil, Guce, Dogankent ilcelerinden insanlar, Kazikbeli cevresindeki yaylalara cikmaktadir.
Pazar yeri tam dagin zirvesinde olup, Temmuz ayinda kar gormek mumkundur. Kazikbeli pazarina daha cok gunu birlik eglenmeye gelenler katilmaktadir.
Kazikbeli Yaylasina birkac turlu ulasim mumkundur. Birinci ulasim Tirebolu-Dogankent-Kurtun Uzerinden, Ikinci ulasim Sahilden Guce uzerinden, Ucuncu ulasin ise Alucra ilcesinden.
Anastos Yaylasi
Alucra ilcesinin guneydogusunda yaklasik 10 km. uzaklikta bulunan yaylaya Kamisli Koyu uzerinden ulasilmaktadir. Elektrik ve suyu bulunan yaylada, yaprakli ve igneli agaclardan olusan karma bitki ortusu guzel bir manzaraya sahiptir.
 
Unutulan geleneklerimizden biri de yayla gocleridir. Kulturumuzde koklu bir yere sahip olan yayla gocleri artik cok az yasanir oldu. Gecmiste kulak, yaylak, mezra, oba diye adlandirilan yore isimleri de unutuldu. Ilimiz genelinde pek cok koyumuz yazin yaylaya, kisin koye donerlerdi. Bunun icin yayla kelimesinin turkulerimizde, destanlarimizda buyuk yeri vardir.
Mayis-Haziran aylarinda koylu toplanarak yaylaya goc gununu kararlastirir, bir hafta oncesinden goc hazirliklarina baslanirdi. Goc gununun aksaminda luzumlu olacak kap kacak hazirlanir, denkler tutulur, sabahin erken saatlerinde koyde heyecanli bir hareketlilik baslardi. Atini, katirini yukleyen, hayvanlarini onune katan tutardi yaylanin yolunu. Yaslisindan cocuguna varana kadar herkes bu gunu buyuk bir heyecanla beklerdi. 3-5 km'lik yayla yolculugunda bayramlik elbiselerini giymis, alli pullu genc kizlarin hep bir agizdan soyledikleri turkulere, ozene bezene suslenmis ineklerin, koyunlarin, kuzularin zil sesleri eslik ederdi. Bu, kisin sikici gunlerinden, kurtulan insanimizin doga ile, sevgilisi ile kucaklasmasi idi. Yani ozleme yolculuktu. Simdilerde goclerin sekli de amaci da, yonu de degisiverdi. Artik umuda gocler basladi. Sonunda ayrilik var, huzun var, gariplik var.
Yaylaya varildi mi hayvanlarin selameti, tatsiz olaylarin olmamasi, insanlarin nese ve mutluluk icinde olmasi, kisaca yaylanin bereketli olmasi icin ugur getirecegi inanci ile "Yayla anasi" tarafindan "Yayla bozulur", senlikler baslardi. Bir yandan kuzusunu arayan koyunlarin melemeleri, sevincten boguren bogalar, at kisnemeleri; bir de buna cobanin yanik kaval sesi karisti mi insan kendini baska bir alemde zannederdi.
Sonbahar aylarinda soguklarin bastirmasiyla birlikte koylere donus icin hazirliklar baslar, bu defa bereket dolu yukler hazirlanirdi. Artik ne koyun, ne kuzu sesi kalirdi. O berrak yildizli gecede yayla sessizlige burunurdu. Yapilan yaglar, lorlar, peynirler yuklenir atlara, katirlara, koyun tozlu yollarinda uzun bir konvoy olustururdu. Boylece bir yayla mevsimi daha gecer, koye donulurdu. Ilki 1993 yilinda duzenlenen ve her yil Agustos ayinda tekrarlanan festivalde Gumushane'nin kendine ozgu kusburnu ve pestil urunlerinin tanitilmasi ve ilin ekonomisine canlilik kazandirilmasi yaninda ilin kulturel ve turizm degerlerinin tanitimi amac edinilmistir. Festival suresince halkin eglenmesine ve dinlenmesine katki saglamak amaciyla yerel imkanlarla profesyonel sanatcilar getirtilerek sehir stadyumunda halka ucretsiz konser verilmekte, sehrin cesitli yerlerinde folklor gosterileri sunulmaktadir. Butun bunlarin yaninda program suresince festivale istirak edenlere yine ucretsiz olarak tarihi ve turistik degerlerimiz gezdirilmektedir.

Uluyayla
Safranbolu'nun kuzeyinde yer alan Ulu yayla oldukca gur ormanlarin icinde genis ve yemyesil cayirlarin uzandigi bir alandir. Ahsap malzemeden yapilmis yayla evleri ile ormanlari butunlesmesi ortaya cennet gibi bir mekan cikartmaktadir. Yaylada kamp kurulup doga yuruyusleri yapilmaktadir.

Saricicek Yaylasi
Safranbolu Ilcesinde bulunan yayla 1700 m yukseklikte olup orman dokusu acisindan oldukca zengindir. Burada trekking, atla doga yuruyusu yapilabilir, dag bisikleti ile gezinilir ve kamp cadiri kurulabilir.
Boduroglu Yaylasi
Ovacik ilcesinde bulunan yayla essiz guzelliklere sahip olup her yil senlikler duzenlenmektedir.
Sorkun Yaylasi
Karabuk-Yenice-Eskipazar sinirlari arasinda kalan Sorkun Yaylasi yaklasik 1650 m. yuksekligindedir. Genis bir alana sahip olan bu yaylada doga yuruyusu on plana cikmistir.
Dede Yaylasi
Eskipazar ilcesi, Kulat Koyu sinirlari icinde bulunan yaylada yaklasik 300 yil kadar once yoremize gelen Bahattin Gazi'nin turbesi bulunmaktadir. Her yil Temmuz ayinin son haftasinda Bahattin Gazi'yi anma gunu duzenlenmektedir.
Cambasi Yaylasi
Ordu Ili’nin 61 km. guneyinde bir yayla vardir. Cambasi derler bu yaylaya. Deniz duzeyinden 1850 metre yukseklikte guzel bir mesire yeridir burasi. Carsisi, pazari, piknik yerleri, lokantalari ve otelleri olan; sutu, eti, yagi, peyniri, sebzesi, meyvesi ve tum bunlarin otesinde dogal guzellikleri cok iyi ve bir yaz dinlenmesi icin en ideal kosullari tasir bu yayla.
Ulasim
Ordu'nun 58 Km. guneyinde Kabaduz ilce sinirlarindadir. Kabaduz ilcesine kadar 21 km. yol asfalt, 37 kilometresi toprak yoldur. Turizm sezonunda (l Haziran-30 Eylul) Ordu-Yayla arasi dolmus seferleri yapilmaktadir.
Ozellikler
1.250 m. rakimli yaylada alt yapi hizmetleri kismen tamamlanmistir. Yaylada; bakkal, kir kahvesi, kasap, et lokantasi, seyyar saglik ocagi hizmet vermektedir.
Konaklama-Yeme-Icme
Temel ihtiyac malzemeleri yayladaki lokanta ve bakkallardan karsilanabilir. Konaklama icin otel ve pansiyon bulunmaktadir.
Yesilce ve Topcam Yaylalari
Mesudiye ilcesi Yesilce ve Topcam Beldelerine bagli Beyagac, Kizilagac, Kiyiyurt ve Cukuralan Yaylalarini ve daha bircok obayi kapsamaktadir. Geleneksel Yesilce Kultur ve Yayla Senliklerinin duzenlendigi yaylalar, zengin bitki ortusu, ormanlari ve dereleriyle fevkalade guzel bozulmamis bir dogaya sahiptir.
11.01.1998 tarih ve 23227 sayili Resmi Gazetede yayinlanan 98/10496 sayili Bakanlar Kurulu Karari ile Turizm Merkezi ilan edilmistir.
Persembe Yaylasi
Persembe Yaylasi, Aybasti ilce merkezine 17 km. uzakliktadir. Ilkbaharda karlarin erimeye baslamasiyla hayatin ve canliligin basladigi Persembe Yaylasi'nda mevsimin ilk karinin yagmasina kadar hayat devam eder. Yesil cimlerle kapli olan yaylanin merkezinde sehir turu bir yapilanma vardir. Persembe Yaylasi'nda yerlesim ve yasamanin, Turklerin Anadolu'ya ayak basmalarindan bu yana devam ettigini kabul edebiliriz. Cunku, unlu seyyah Evliya CELEBI, seyahatnamesinde, Persembe Yaylasi'ndan ve Persembe Panayiri'ndan bahsetmektedir. Yine, 1876 Trabzon Salnamesi'nde Persembe Yaylasi ve panayirindan soz edilmektedir.  
Keyfalan Yaylasi
Bu yayla Mesudiye Ilcesi’nin guneyinde, deniz duzeyinden 1200 metre yuksekte, Ilceye 9 km. mesafededir. Etrafi tamamen cam ormanlari ile sarilmistir. Bol soguk sulari ve temiz havasi vardir. Bu yaylayi doktorlar veremli hastalara dinlenme yeri olarak tavsiye ederler.
Ulasim
Ordu'nun guneyindeki Mesudiye ilcesine 114 Km., Mesudiye'den Keyfalan yaylasina 20 km.lik yolla ulasilir. Yaylaya yaz aylarinda dolmus seferleri bulunmaktadir.
Ozellikler
1. 200 m. rakimli yaylada alt yapi hizmetleri kismen tamamlanmistir. 50'ye yakin yayla evi bulunmaktadir.
Konaklama-Yeme-Icme
Orman isletmesinin gunubirlik ve 20 yatakli konaklama tesisinden yararlanilabilir. Yerli halka ait yayla evlerinden et ve sut mamulleri temin edilebilir

Argin Yaylasi
Akkus-Niksar karayolu uzerinde ilce merkezine 3 km. mesafede ve 1597 m yuksekliktedir. Etrafi tamamen gurgen ormanlariyla kaplidir. Argin yaylasi 30/09/1991 tarih ve 20997 sayili Resmi Gazete' de yayinlanan Bakanlar Kurulu Karariyla Turizm Merkezi ilan edilmistir.
Ayder Yaylasi
Ulasim
Rize'nin Camlihemsin ilcesinin 19 km. guney-dogusundadir. Yaylaya yaz kis dolmuslarla gidilebilir.
Ozellikler
350 m. yukseklikteki Ayder yaylasi Karadeniz yaylalarinin en bilinenidir. Her turlu alt yapi hizmeti tamamlanmis olan yayla kasaba gorunumundedir. Zengin flora ve faunasinin yani sira kaplicasi ile unlenmistir.50 C derce sicaklikta kaplica suyu; romatizma, kadin hastaliklari ve mide rahatsizliklarina sifa olmaktadir. Kackar daglarina tirmanis guzergahinda bulunan yayla cevresinde, cengel boynuzlu dag kecisi, vasak, ayi, kurt gibi yaban hayvanlari yasadigi ortamda izlenebilir. Her yil Ayder senlikleri duzenlenmektedir.
Konaklama-yeme-icme
Konaklama icin pek cok otel ve pansiyon ve Lokanta bulunmaktadir. Yil boyunca her turlu ihtiyac, yayladan karsilanabilir.

Amlakit Yaylasi
Rakim 2100 m
Ulasim Camlihemsinden Pokut uzeri yaya gidilirse 40-45 km. Eger, Elevit uzeri,  Trovit yaylasi  asilarak Palovit yaylasina inilince dere ici asagi dogru hareket edilirse 80-85 km de varabilirisiniz. Hareket noktasi pazar ilcesi. Araba ve yaya olarak ulasilabilir. Yaya, Pokut uzeri tercih edilmelidir.
Ozellikler 1 Bakkal, 1 Kahvehane, 1 Pansiyon mevcut.
Ceymakcur Yaylasi
Camlihemsin ilcesi Ayder Yaylasi uzerinden gidilmektedir. Ayder yaylasi bitince Galer'in Duzu'nu gectikten sonra sola ayrilan yoldan devam edilerek ulasilabilir. Bu yaylaya daha cok Hala'lilar (Guroluk Koyu) kullanmaktadirlar. Ceymakcur ile Palakcur birbirine cok yakin iki yayladir. Hemen hemen ayni ozelliklere sahiptirler.
Kavron Yaylasi
Rakim 2700 m
Ulasim Camlihemsin ilcesinin 19 km. guney-dogusunda yer alan Ayder yaylasindan 10 km. toprak yolla Asagi Kavron yaylasina varilir. Ayder'den minibus bulunabilir.Asagi Kavron - Yukari Kavron yaylalari arasi uc kilometredir.
Ozellikler
2300 m. rakimli Yukari Kavron Yaylasi Kackar Dagi zirvesine (3937 m.) yaklasik 8 km. mesafededir. Bu yayla, Kackar Dagina tirmanis yapacak dagcilarin ilk kamp yeridir. Altyapisi bulunmayan yayladaki bakkaldan bazi gida malzemeleri temin edilebilir. Kackar Dagina tirmanista yuk tasimak icin katir kiralanabilir. Konaklama tesisi ve Lokanta yok.
Elevit Yaylasi
Rakim 1800 m
Ulasim Hemsin vadisi uzeri, Cat'tan sol kol uzerinden devam edilerek 40 km . Araba ve yaya olarak ulasilabilir. Palovit, Trovit, Amlakit yaylalarina giden arabalarda burdan gecer. Ve ayni zaman da bu yaylalara gecit verir.
Ozellikler Yaylada yazlari yogun bir yaylacilik var. 3 Bakkal, 1 Kahvehane, 2 Lokanta ve 1 Pansiyon mevcut.
Pokut Yaylasi
Pokut, Camlihemsin'in ustunde, 2100 metre yukseklikte  Hemsin yaylasidir. Palovit ana vadisine bakiyor.. Genis cam ormanlariyla kusatilmis Pokut, doga yuruyusculerin ve fotograf severlerin vaz gecemedikleri bir yerdir. Pokut'un evleri yuz-yuzelli yillik gecmise sahip. Yontma taslardan ocak kismi ve onun uzerindeki ahsap yapisi ve catisiniorten saclari, ile insana guven duygusu veren bu evler 2-3 odasi, mutfagi ve maran denilen yiyecek ambarindan olusuyor. Ozgun mimariye sahip bu evler Pokut'un guzelligine guzellik katiyorlar. Pokut'a komsu olan SAL  sadece 15 dk uzaklikta.
Trovit Yaylasi
Rakim 2350 m
Ulasim Camlihemsin'den 60 km dir.Garmik yaylasina ulasim araba ile burada son bulmaktadir. Cat -Elevit uzeri araba ve yaya olarak ulasilabilir. .Araba ile 3 saat.
Ozellikler Yillar oncesinden misafir konagi yapilmisti fakat simdilerde bu faaliyete rastlanmakta. 1 Bakkal, 1 Kahvehane ve 1 Pansiyon mevcut.
Hazindak Yaylasi
Rakim 1900 m
Ulasim Ayder yaylasi uzerinden gecilerek, Kavron yaylasi istikametindedir.Ayrica buraya, Palovit yaylasindan yaya olarakta asabilrisiniz. Araba ve yaya.Araba ile Ayder yaylasindan. Ve Palovi'e kadar da araba ile gidip oradan yaya gitmeniz de mumkundur.
Ozellikler Konaklama tesisi ve Lokanta yok.
Samistal Yaylasi
Rakim 2450 m
Ulasim Buraya hem Ayder uzerinden ,hem de Palovit yaylasindan varabilirsiniz.
Eger araba ile gidecekseniz Ayder guzergahini kullanmaniz tavsiye edilir. Daha kisa zamanda ulasirsiniz. Ikinci varis rotasi ise;Palovit'e kadar araba ile gittikten sonra yaya olarak yaklasik 2 saat yuruyerekte varmaniz mumkun.Araba ve yaya.Araba ile Ayder'den.Yaya Palovit uzerindne asilarak
Ozellikler
Samistal yaylasinin en buyuk ozelliklerinden biri evlerinin cok eski olmasi ve de evlerin yapiminda kullanilan taslarin sal seklinde ve de buyuk kutle halinde olmasidir. Konaklama tesisi ve Lokanta yok. Bakkal ve kahvehane mevcut.
Sal Yaylasi
Pokut yaylasindan sirt takip edilirse Sal yaylasina varilir. Her iki yayla 15 dakikalik yuruyus mesafesinde birbirine yakindir. Sirttan gecilirken asagilarda Piluncut Kahvesi'nin artik hic gelmeyecek katircilarini bekler gibi durdugu gorulur. Sal yaylasinda k kenarlari evlerle cevrili bir duzluk bulunur.
Evlerin hemen uzerindeki alana cikildiginda ise Altiparmaklar'dan Kemerli ve Buyuk Kackar'a kadar "en yuksekler" gorulebilir. Ayrica gorus acisinin net oldugu havalarda Kafkas Daglari'ni ve Karadeniz'i de izlemek mumkun.Sal yaylasini diger yaylalardan ayiran en onemli ozelligi sadece bir koy tarafindan kullanilmasi.
Camlihemsin'in Cinciva koyu tarafindan kullanilan yayla ozellikle Temmuz basindan itibaren dolmaya baslar. Bazi yaylacilar Ekim'e kadar yaylada kalir.
Palovit Yaylasi
Rakim 2600 m
Ulasim Camlihemsin'den 70 km dir. Araba ile 3 saat. Trevit yaylasindan asilarak gecilir. Aralrinda bir tepe var.Bu yayla 4 kisimdan olusmaktadir. Her kisma ayni koyluler gitmektedir. Cilingir, Ortakoy, Caneva ve de karsi kisimda meleskur yaylasi. Ayni zamanda Vadi uzerinde en buyuk yayla olma ozelligine sahiptir.
Palovit, Samistal, Kavron ,Ayder yaylalarina da gecit vermektedir.
Ozellikler Konaklama tesisi yok. 2 Bakkal ve 3 Kahvehane mevcut.
Nafkar Yaylasi
Rakim 2150 m
Ulasim Camlihemsin'den 50 km dir. Elevit uzeri. Palovit,Trovit'e giden arabalar bu yaylada ki evlerin arasindan gecer. Araba ile 2,5 saat.Yaya olarak 1,5 gun.
Nafkar deresini takip ettiginiz de (2 saat) "Horcon Golu"ne ulasabilirsiniz. Mutlaka gorulmeli
Ozellikler Konaklama tesisi ve Lokanta yok. Kamp alani olarak derenin kenarinda konaklanmasi icin mukemmeldir.

Karunc Yaylasi
Rakim 2100 m
Ulasim Camlihemsin'den 48 km dir. Elevit yaylasi ile Trevit yaylasi arasinda ki Nafkar yaylasinin karsisi. Elevit uzeri araba ve yaya olarak ulasilabilir.  Araba ile 2,5 saat. Yaya 1,5 gun
Ozellikler
Konaklama tesisi ve Lokanta yok.
Garmik Yaylasi
Rakim 2600 m
Ulasim Camlihemsin'den 70-75 km dir. Trovit'ten yukari dere ici. Torvit'e kadar araba ile daha sonra 2,5 saat  yuruyerek varabilirisniz. Bu yaylaya araba yolu yok.
Ozellikler Konaklama tesisi ve Lokanta yok.
Karap Yaylasi
Rakim 2400 m
Ulasim
Kito yaylasindan sonra araba ile 30 dakika Araba ve yayaolarak ulasilabilir.
Ozellikler Konaklama tesisi ve Lokanta yok.
Sicog Yaylasi
Rakim 2600 m
Ulasim Camlihemsin'den 22 km dir. Bu yaylaya araba yolu yoktur.Meydan Koyunden yaya olarak asilarak 5 saatte gidebilirsiniz. (Meydan koyu, Cat yaylasina gelmeden sag taraftadir.)
Ozellikler Burada yaylacilik terk edilmis sayilir. Manzarasi bir cok yaylada bulamayacaginiz yukseklik profiline sahiptir. Icme suyu sikintisi yasanmaktadir.Daha cok avcilarin tercihidir. Konaklama tesisi ve Lokanta yok.
Bas Yayla
Rakim 2470 m
Ulasim Camlihemsin'den 55-60 km dir. Araba ve yaya olarak ulasilabilir.
Ozellikler Hemsin, Kale ile Vercenik arasinda eski bir koydur.Yayla degildir. Fakat Kale yaylasin da oldugu gibi gunumuzde buralar yayla diye anilmaktadir. Konaklama tesisi ve Lokanta  yok.
Avusor Yaylasi
Rakim 2700 m
Ulasim Camlihemsin'e bagli.Araba ve yaya olarak ulasilabilir.
Ozellikler Konaklama tesisi ve Lokanta yok.
Vercenik Yaylasi (Orta yayla)
Rakim 2600 m
Ulasim Camlihemsin'den 60 km dir. Araba ve yaya olarak olarak ulasilabilir.
Kackar'lara Hemsin vadisi uzerinden,Vercenik yaylasindan da tirmanmak mumkundur.Diger noktalar;cat yaylasi ve Kavron yaylasidir.
Ozellikler Konaklama tesisi ve Lokanta yok. Kamp alanlari fazlasiyla mevcut olup cadirinizla kamp yapabileceginiz guvenli bir yayla.
Ambarli Yaylasi
Rakim 2500 M
Ulasim  Camlihemsin 'den Karap yaylasi uzeri ve sonrasi araba ile devam edilebilir.
Ozellikler Ev yok.Konaklama tesisi ve Lokanta yok.

Ladik Yaylasi
1500 metre rakimli yaylanin Ilceye uzakligi 7 km. ve yolu stablize olup, her turlu arac gidebilir. Yayla evleri ve suyu vardir.

Aktas Yaylasi
950 metre rakimli yaylanin ilceye uzakligi 9 km.dir. Yolu asfalt olup, her turlu arac gidebilir. Yayla evleri mevcut olup suyu da vardir. Ayrica yayladan Ladik Golu'nun tamamiyla gorunmesi, cam agaclari ile kapli olusu ve her tarafin kir cicekleri ile suslenmis olmasi ozellikle insana huzur veren temiz yayla havasi nedeniyle Ilce ve yore halkini kendisine cekmekte ve mesire yeri olarak kullanilmakta olup, potansiyel turizm acisindan da gelecek vaad etmektedir.

Kupecik Yaylasi
1600 metre rakimli yaylanin ilceye uzakligi 23 km.dir. Yolun 9 km.lik kismi asfalt kalan kismi stablize ve duzgun ham yol olup, her turlu aracla ulasim imkani vardir. Yayla evleri ve bol miktarda suyu mevcuttur. Bu yaylanin suyunun bobrek taslarini erittigi halk tarafindan soylenmekte olup, halk tarafindan bu tur hastaliklarin tedavisi amaciyla kullanilmaktadir.

Buyukkizoglu Yaylasi
1600 metre rakimli yaylanin ilceye uzakligi 10 km.dir. Yolu ham yol olup arazi araclari gidebilir. Yayla evleri ve suyu vardir.

Cakirgumus Yaylasi
1500 metre rakimli yaylanin ilceye uzakligi 12 km.dir. Yolu ham yol olup, her turlu aracla ulasim mumkun olup, yayla evleri ve suyu bulunmaktadir.

Gurcu Yaylasi
1500 metre rakimli yaylanin ilceye uzakligi 5 km.dir. Yolu stablize olup her turlu arac gidebilir. Yayla evleri ve suyu mevcuttur.
Ayancik - Akgol Yaylasi
Ulasim
Ayancik-Boyabat yolunun 44. kilometresinden saga ayrilan ham toprak yolu takiben 4 km. sonra Akgol'e ulasilir.
Ozellikler
Akgol yaylasi bozulmamis dogasinda bulunan on bin bitki cesidiyle cangal ormanlari, botanik arastirmalar icin tercih sebebidir. Yemisli deresinin agzinin kapatilmasiyla olusturulan yapay golde kirmizi benekli alabalik uretilmektedir.
Konaklama-Yeme-Icme
Kamp yapacaklarin cadir ve temel ihtiyac malzemelerini yanlarinda getirmeleri gerekmektedir.

Guzfindik - Bozarmut Yayla
Ulasim
Yaylalar Gerze - Calbogazi Beldesi'nin 35 km. guneybatisinda bulunan yaylalara ham toprak yolla ulasilmaktadir. Ulasim, Gerze plajlarindan araclarla 45 dakikada surmektedir.
Ozellikler
1. 350 m. rakimli yaylalarda altyapi tesisleri yoktur.
Konaklama-Yeme-Icme
Yaylada yapi bulunmamaktadir. Kamp yapacaklarin cadir ve temel ihtiyac malzemelerini yanlarinda getirmeleri gerekmektedir.
Turkeli Kurugol Yaylasi
Ulasim
Turkeli ilcesinin 12 Km. kuzeybatisindadir. Yolun ilk 10 kilometresi toprak yol, 2 kilometresi patikadir.
Ozellikler
800 m. rakimli yayla Karadeniz'in dogal bir manzara seyir terasi konumundadir. Su ve elektrikten baska altyapi bulunmamaktadir.
Konaklama-Yeme-Icme
Kamp yapacaklarin cadir ve temel ihtiyac malzemelerini yanlarinda getirmeleri gerekmektedir.
 
Camici Yaylasi
Tokat'in Karadeniz'e acilan daglari uzerinde bulunan Camici Yaylasi yazin insanlarin mesire ve tatil yaylasidir.. Her yil Niksar Belediyesi nce Camici Yayla Senlikleri burada duzenlenmektedir. Camici Yaylasinda Turizm Bakanligindan yatirim belgeli tesis yaninda nitelikli apart konaklama yerleri ve lokantalar yaz kis hizmet sunmaktadir.

Topcam Yaylasi
Tokat il merkezine 15. Km. ve 1600 metre yukseklikteki Topcam yaylasi temiz havasi ve gur ormanlari ile olaganustu bir guzellige sahiptir.Yazin yayla evlerinde kalan insanlarin sicak konukseverligi misafirleri memnun etmektedir.

Batmantas Yaylasi
Il merkezine 28 Km uzaklikta ve 1850 Metre yukseklikteki Batmantas yaylasi sik ve gur cam ormanlari tertemiz yayla havasi ve buz gibi sulari ile yayla turizminde hizmet etmeyi beklemektedir.

Akbelen Yaylasi
Tokat il merkezine 29 Km. uzakliktadir. Cevrenin en yuksek yaylasidir (1740 metre). Cim kayagina uygun genis kirsal alani, cam ve kayin agaclarindan olusan muhtesem manzarali ormanlarla cevrilidir.

Dumanli Yaylasi
Il merkezine 70 Km. uzaklikta ve 2578 Metre yukseklikteki Dumanli yaylasinda rengarenk yayla ciceklerinin buyuleyici goruntusu insanin yasam sevincini bir kat daha artirmaktadir. Dumanli yaylasi zinciri cevresinde basta Catak yaylasi olmak uzere 40 dan fazla yayla bulunmaktadir.
  • IS ARAYANLAR (Eylul 2009’dan Itibaren)
Onemli!!! TURSAB’a yapılan basvurularda belirtilen ozellik ya da sahip olunan belgelerin gercekliği konusunda herhangi bir denetleme yapılmamaktadır. Bu nedenle basvuru sahibiyle yapılan gorusmelerde beyanların ya da bilgi-belgelerin gercekliği konusunda yeterli incelemenin yapılmasında yarar olduğunu uyelerimizin dikkatine sunarız.

Tursab altintidir

Basvuru TarihiAdi SoyadiAciklamaBildigi Yabanci DillerSahip Oldugu BelgelerIletisim Bilgileri
Nisan 2012Candan TUTAM CAN

Canakkale Onsekiz Mart Universitesi Hakla Iliskiler ve Tanitim Bolumu 1. Sinif Ogrencisi Stajer Olarak Calismak Istiyor

 

 

 T:0531 976 30 47

 E:candan23_23@hotmail.com

 A:Gokceada/Canakkale

Mart 2012Ilker SAHIN

Yurtdisi ve Yurtici Tur Kokartli Tur Rehberligi, Yurtdisi Tur Liderligi, Fuar Rehberligi, Incoming Rehberligi, Departmanlarinda Calismak Istiyor

 

 Ingilizce

T.C. Kultur ve Turizm Bakanligi Profesyonel Ingilizce Turist Rehberligi Kokarti,Sejour Acente Otomasyon Sertifikasi, Acente Operasyon Bonservisi, Turist Rehberligi Lisans Diplomasi

 T:0543 889 16 16

 E:ilkersahin1985@hotmail.com

 A:Atasehir/Istanbul

 

 

 

Mart 2012Onur ARSLAN

Anadolu Universitesi Isletme Fakultesi Mezunu

 Ingilizce

 

 T:0533 513 36 00

 E:onurarslan@hotmail.com

 A:Konak/Izmir

Mart 2012Ahmet ERAY

Fransiz Dili ve Edebiyat Ogrencisi Yaz Aylarin Seyahat Acentasinda Calismak Istiyor

 

 

 T:0506 834 44 07

 E:dfbgfdgdgdf@hotmail.com

 A:Selcuk/Konya 

Mart 2012Erkan KIZILOCAK

 

 

Ingilizce

Inglizce Enfomasyon Memurlugu Belgesi

 E:erkan.kizilocak@paradergi.com.tr

 T:0533 212 31 45

Subat 2012Ali KALAN

Marmara Universitesi Spor Akademisi Tenis Antrenorlugu Mezunu

 

 

 T:0535 596 51 56
Subat 2012Zekai Baloglu

 

 Ingilizce

Enformasyon Memurlugu Ingilizce Belgesi

 T:0505 221 04 02

 E:zbaloglu@hotmail.com

Ocak 2012Aysegul TUNCER

 

Ingilizce Fransizca

Enformasyon Mudurlugu Belgesi

 T:0535 210 65 96
Ocak 2012Gulhan CAY

Dogu Akdeniz Universitesi, Iletisim Fakultesi, Hakla Iliskiler ve Reklamcilik Bolumu Mezunu

 Ingilizce

 

T:0531 303 28 88

E:glhncy@gmail.com

A:K.M.Pasa/Istanbul

Aralik 2011Murat COBAN

Seyahat Acentasinda Calismak istiyor

 Arapca-Ingilizce

 

 T:0530 541 88 86

 E:kahramancocuk85@hotmail.com

 

Aralik 2011Nihat YILMAZ

Ingilizce Kokartli Rehber Seyahat Acentasinda Calismak istiyor

 

 

 T:0532 604 95 06
Aralik 2011Sevil MAZLUM

Anadolu Universitesi Isletme Fakultesi Ogrenci

 

Amadeus Rezervasyon Ve Biletleme Sertifikasi

 T:0531 246 17 08

 E:sevil.mazlum@gmail.com

 A:Atasehir/Istanbul

Aralik 2011Esma ARMAGAN

Adnan Menderes Universitesi Beden Egitim Bolumu Mezunu-Seyahat Acentasinda Calismak Istiyor

 

 

 T:0505 537 57 69

 E:esmarmagan@hotmail.com

 A:Merkez/Aydin

Aralik 2011Pinar OZTURK

 

 

Ingilizce Enformasyon Memurlugu Belgesi

 T:0532 476 75 18
Aralik 2011Zuhal TELCI

Seyahat Acentasinda Calismak Istiyor

 

Almanca Enformasyon Mudurlugu belgesi

 T:0532 392 34 83
Aralik 2011Ozhan SAHIN

Anadolu Universitesi Yonetim Organizasyonu Mezunu

Ingilizce

 

 T:0532 265 53 05

 E:ozhan002@hotmail.com

 A:Uskudar/Istanbul

Aralik 2011Cansu INCE

Acik Ogretim Fakultesi 4.Sinif Ogrencisi-Seyahat Acentasinda Calismak Istiyor

 Ingilizce

Amadeus Reservation&Automatic Pricing-Amadeus Pricing&Ticketing

 T:0534 226 37 35

 E:Istanbul

Kasim 2011Gizem KOKEN

Anadolu Universitesi Uluslararasi Iliskiler 2.sinif Ogrencisi

 

Guvenlik Sertifikasi-Bilgisayar Kullanim Sertifikasi

 T:0537 669 15 67

 E:gizem_koken91@hotmail.com

 A:Yedikule/Istanbul

Kasim 2011Tuncay AYBAR

 

 

Ingilizce Sorumlu Mudur Enformasyon Belgesi

 T:0538 490 45 70

 A.Istanbul

Ekim 2011Ilker SAHIN

Yurtici-Yurtdisi Fuar Kongre Organizasyonu ve Operasyonu, Kultur Tursar Sorumlusu,Outgoing Incoming Tur Rehberligi, Departmanlarinda Calismak Istiyor 

 Ingilizce

Ingilizce Tur Rehberligi Kokarti-Sejour Sertifikasi

 T:0546 207 6009

 E:ilkersahin1985@hotmail.com

 A:Atasehir/Istanbul

Ekim 2011Fahrettin GORGULU

Seyahat Acentalarinda Calismak Istiyor 

   T:0554 867 53 06

 E:horby_35@hotmail.com

 A:Selcuk/Izmir

Ekim 2011Tugba KARAYAZ

Acik Ogretim Ogrencisi

   T:0538 323 59 12

 E:ozilhan.tugba@hotmail.com

Ekim 2011H.Vedat ZEYBEK

Outgoing Turlarda Rehber olarak Calismak Istiyor

   T:0535 779 33 97

 E:hvzeybek@yahoo.com

Ekim 2011Naz OZILHAN

 Acik Lisesi Ogrencisi

 Ingilizce Bilgisayar Sertifikasi T:0531 314 88 84

 E:naz.ozilhan@hotmail.com

 A:Fatih/Istanbul

Ekim 2011Bahar CEBECIOGLU

 

 SorumluMudur-Ingilizce Enformasyon Memurlugu Belgesi T:0536 441 19 15

 E:baharsem@hotmail.com

 A:Bakirkoy/Istanbul

Ekim 2011Nakihan UNLU

 

 Fransizca Enformasyon Memurlugu Belgesi T:0541 721 50 41
Eylul 2011Tugba YILMAZ

Istanbul Avrupa yakasinda bulunan Seyahat Acentasinda Calismak Istiyor

Hollandaca

Ingilizce

Almanca

  T:+3161919050

 E:tugba_yilmaz61@hotmail.com

 A:Sultangazi/Istanbul

Eylul 2011Timur YAVUZESER

Seyahat Acentasinda Calismak Istiyor

 IngilizceIngilizce Enformasyon ve Sorumlu Mudur BelgesiT: 0505 410 85 65
E: toughwind2000@yahoo.com  
A: Fatih/Istanbul
Agustos 2011Dilber KARAKOCA

Marmara Universitesi Sosyal Bilimler Meslek Yuksek Okulu Turizm ve Otel Isletmeciligi Mezunu

  T:0534 365  17 43

E:ozgdilber@hotmail.com

A:Atasehir/Istanbul

 

Agustos 2011Cansu INCE

A.O.F. 4 Sinif Ogrencisi

 Ingilizce  T:0534 226 37 35

 

Temmuz 2011Halil BAYIR

Turizm Sirketlerinde Pazarlama Satis Departmaninda Gorev Almak Istiyor

 Rusca-Ingilizce  T: 0506 619 87 58

 E:hisarhb123@hotmail.com

 A:Cal/Denizli

Temmuz 2011Emrah ERKASAP

 

 IngilizceIngilizce Enformasyon Memurlugu Belgesi T:0537 358 94 78

 E:emre.erkasap@gmail.com

 A: Sisli/Istanbul

Temmuz 2011Yusuf CIVICI

Eskisehir Anadolu Universitesi Ingilizce Ogretmenligi Bolumunde okumakta Yaz doneminde Seyahat Acentasinda Calismak Istiyor

 Ingilizce  T:053+6 563 67 09
Temmuz 2011Oguzhan SENTURK

Kecioren Lisesi Mezunu

   T:0533 372 36 86

 E.oguzhansenturk@hotmail.com

 A:Edirne

Haziran 2011Ruhan GUL

Erciyes Universitesi Rus Dili ve Edebiyati Bolumu Mezunu

 Rusca-Almanca-Ingilizce  T:8-926-459-09-17

 E.ruhangul@hotmail.com

 A:Ayvalik/Balikesir

Haziran 2011Can FEYZULLAH

Turizm Kurulusnda Staj Yapmak Istiyor

 Almanca  T:00491779629500

 E:can.feyzullah@gmx.de

 A:Hannover/Almanya

Haziran 2011Pinar ERDEM

Seyahat Acentasinda Calismak istiyor

 Enformasyon Memurlugu Belgesi T:0544 229 25 05

 A:Kadikoy/Istanbul

Haziran 2011Serhat SIMSEK

Akdeniz Universitesi Turizm ve Otelcilik Mezunu

 Ingilizce  T: 534 397 15 15

 E:simsek-serhat@hotmail.com

 A:Muratpasa/Antalya

Haziran 2011Ozcan C. COSKUN

Canakkale 18 Mart Universitesi, Seyahat Bolumu Mezunu

 Ingilizce  T:0538 791 78 43

 E:cafer.ozcan.coskun@hotmail.com

 A:Atasehir/Istanbul  

Haziran 2011Isik KOKER

Seyahat Acentasinda Calismak Istiyor

 Ingilizce Ingilizce Sorumlu Mudur Enformasyon Belgesi T:0542 233 80 84

 E:kokeri@superonline.com

 A:Erenkoy/Istanbul

Haziran 2011Ceylan Celile NAR

Anadolu Universitesi Isletme Bolumu Mezunu

Ingilizce-AlmancaAlmanca Enformasyon Memurlugu Belgesi T:0541 928 45 57

 E:ceylancelilnar@hotmail.com

 A:Besiktas/Istanbul

Haziran 2011Ipek AKARSU

Seyahat Acentasinda Calismak istiyor

 Ingilizce Enformasyon Memurlugu Belgesi T:0507 739 56 39

 E:ipekakarsu@hotmail.com

 A:Narlidere/Izmir

Haziran 2011Tamer ULGUN

Seyahat Acentasinda Calismak istiyor

Almanca-IngilizceAlmanca Enformasyon Belgesi T.0507 662 34 12
Haziran 2011Fatih ABANUZ

Selcuk Universitesi Turizm ve Otel Isletmeciligi Mezunu

Ingilizce-Almanca  T:0536 778 11 44

 E:fabanuz_19@hotmail.com

 A:500 Evler /Istanbul

Haziran 2011H. Vedat ZEYBEK

Seyahat Acentasinda Sorumlu Mudur Olarak Calismak Istiyor

Ingilizce-Fransizca

Fransizca Sorumlu Mudur Enformasyon Belgesi

 T:0535 779 33 97

 E:hvzeybek@yahoo.com

 A:Kadikoy/Istanbul

Haziran 2011Halis YILMAZ

 

Ingilizce

Ingilizce Enformasyon Belgesi-Rehberlik Belgesi

 T:0532 263 79 83

 A:Umraniye/Istanbul

Mayis 2011Nur Muammer GULBAHAR

 

Ingilizce

Ingilizce Enformasyon Memurlugu Belgesi

 T:0534 592 92 39

 A:Atasehir/Istanbul

Mayis 2011Ilknur BIRINCI

Acik Ogretim Fakultesi Halkla Iliskiler Bolumunde Ogrenci

Ingilizce

 

 T:0536 347 48 17

 A:Sisli/Istanbul

Mayis 2011Arif CIZMECIOGLU

Dogus Universitesi Mesleki Egitim Fakultesi, Halkla Iliskiler ve Reklamcilik (MYO)-Turkce Mezunu

Ingilizce

 

 T:0546 289 89 70

 E:arif_cimeci@yahoo.com.tr

 A:Kadikoy/Istanbul

Mayis 2011Halil CEYLAN

Antalya Bolgesinde Acentalarda Calismak Istiyor

 

Enformasyon Memurlugu Belgesi

 T:0541 780 88 99

 E:webtatil@hotmail.com

Mayis 2011Murat ORUC

 Seyahat Acentasinda Staj Yapmak Istiyor

Ingilizce

Bilgisayar Operatorluk Belgesi-Ingilizce Kurs Belhgesi-Business Congres

 T:0542 661 58 20

 E:muratoruc1@mynet.com

 

Nisan 2011Nagihan UNLU

 

Fransizca

Sorumlu Mudur-Enformasyon Memurlugu Belgesi

T:0537 513 04 14
Nisan 2011Dilek UYUCU

Anadolu Universitesi Acikogretim Fakultesi Mezunu

Ingilizce

Galileo-Troya-IATA Yolcu Satis-Amadeus Rezevasyon Sistemleri-Oxford College Of Further Education School-Enformasyon Memurlugu

T:0505 5181473/0533 4366837

E:dilekuyucu@gmail.com

A:Kusadasi/Aydin

Nisan 2011Baris AKBASLI

 Karadeniz Universitesi Maliye Bolumu Mezunu

Ingilizce

Temel Bankacilik Egitim Sertifikasi-Bilgisayar Sertifikasi

 T:0535 869 23 72

 E:barisakbasli@hotmail.com

 A:Selcuk/Izmir

Nisan 2011Safak UNSAL

Ozdemir Sabanci Lisesi Mezunu

Ingilizce

Satis -Iletisim-Ingilizce Egitim Sertifikasi

 T:0538 250 21 86

 E:safa-unsal@hotmail.com

 A:Besiktas/Istanbul

Nisan 2011Meliha Zeynep DOUGHERTY (CELIK)

Schiller International University, Dunedin, FL-USA

Ingilizce

 

 T:0 533  560 92 12

 E: zeynepdougherty@gmail.com

 A:Uskudar/Istanbul

Nisan 2011Cigdem OZCELIK

 Lise Mezunu-ITKIB-IMMIB Calismaktadir.Iata Bilet Satis Sorumlusu

Ingilizce

Amadeus-Galileo-Troyabilet Rezervasyon-Enformasyon Memurlugu-Iata Belgesi-

 T:0538 813 13 75

 E:cigdem-oz@hotmail.com

 A:Bakirkoy-Istanbul

 

 

Nisan 2011Mustafa DEMIRCI

 Lise

 

 

 T:0537 505 44 92

 E:mustafademirci@hotmail.com

 A:Sisli/Istanbul

Nisan 2011Deryam YILDIZ

Buca Ticaret Meslek Lisesi-Bilgisayarli Muhasebe Bolumu Mezunu

 

 

 T:0541 974 71 27

 E:deryamyildiz@hotmail.com

 A:Izmir

Mart 2011Ulken GULER

Ticaret Lisesi/Targoviste, BulgaristanBilgisayar Programciligi Mezunu

Bulgarca-Sirpca-Rusca-Ingilizce

 Jatars Rezervasyon ve Satis-Amadeus-Amadeus Altea-Iata-Enformasyon Memurlugu ve Sorumlu Mudur Belgesi

 T:0533 625 77 63

 E:ulkenguiler@gmail.com

 A:Basaksehir/Istanbul

 

Mart 2011 Erdem SAZAK

Ankara Universitesi -Dil ve Tarih -Cografya Fakultesi Sanat Tarihi Bolumu Mezunu

 

 

 T:055 229 40 70

 E:e-sazak@windowslive.com

 A:Kartal/Istanbul

Mart 2011Eren IYIDIR

Istanbul Universitesi Edebiyat Fak. Dokumantasyon-Enformasyon Mezunu

Ingilizce-Osmanlica Orta Seviye

 

 T:0555 387 64 56

 E:ereniyidir@gmail.com

 A:Buyukcekmece/Istanbul

Mart 2011Ilker SAHIN

Yurtdisi Turlarda Yetistirilecek Tur Rehberi, Kadrolu Turist Rehberi, Yurtici-Yurtdisi Kultur Turlari, Incoming
Departmanlarinda Calismak Istiyor

 Ingilizce

T.C. Kultur ve Turizm Bakanligi Profesyonel Turist Rehberligi Kokarti-Sejour Acente Otomasyon Sertifikasi

 T:0546 207 60 09

 E:ilkersahin1985@hotmail.com

 A:Atasehir/Istanbul

 

Mart 2011Merve GUVEN

Mersin Universitesi Turizm ve Seryahat Isletmeciligi Mezunu-Seyahat Acentalarinda Calismak istiyor.

 

 

 T:0554 96482 28

 E:meerveeGuven@hotmail.com

 A:Nilufer/Bursa

Mart 2011Salim OZBEK

 Lise Mezunu

 

 

 T: 0531 264 96 96

 E:salim ozbek@hotmail.com

 A:Ortaca/Mugla

Mart 2011Ferdi SINANGIL

Selcuk universitesi Ziraat Muhendisligi Bolumu Mezunu

 Fince-Ingilizce

Ingilizce Dil belgesi-Fince Dil belgesi-Dis Ticaret Kurs Bitirme Belgesi

 T:0532 714 60 38

 E:ferdi_sinangil@yahoo.com

 A:Selcuk/Konya

Mart 2011Saygin ANIK

Anadolu universitesi Isletme Fakultesi -Isletme 1. Sinif

 

Ismek Bilgisiayarli Muhasebe-Asta Ozel Guvenlik Kursu Silahli

 T:0554 964 24 18

 E:saygin128@hotmail.com

 A:Kusadasi/Aydin

Mart 2011Mehmet KONYA

Balat Koyu Ilogretim Okulu Mezunu

 Ingilizce-Ispnyolca-Italyanca

 

 T:0542 697 02 19

 E:akca09@windowslive.com

 A:Didim/Aydin

Mart 2011Arife UNLU

Sidika Rodop Lisesi Mezunu

 Ingilizce

 

 T:0543 962 10 90

 E:arife_unlu_@hotmail.com

 A:Selcuk/Izmir

Mart 2011Yenal CAKICI

Suleyman Demirel Universitesi (Satis Yonetimi ve Pazarlama)

 Ingilizce

Flemenkce

 

 T:0532 474 62 66

 E:cakiciyenal@gmail.com

 A:Kadikoy/Istanbul

Mart 2011Sevgi KILIC

 

Seyahat Acentasinda Calismak Isitiyor

 

 

 T:0531 603 06 08

 A:Cevizlibag/

 Istanbul 

Subat 2011Seyda Firat ANIL

 

 

Ingilizce Enformasyon Belgesi

 T:055 255 72 74

 A:Kadkoy/Istanbul

Subat 2011Hayri CONGER

Anadolu Universitesi A.O.F. Is Idaresi Bolumu Mezunu

 

 

 T:0532 273 95 91

 E:hayconger@hotmail.com

 A:Kucukyali/Istanbul 

Subat 2011Tamer ULGUN

Seyahat Acentasinda Calismak Isitiyor

 Almanca-Ingilizce

Almanca Enformayon Belgesi

 T:0507 662 34 12

 A:Istanbul

Subat 2011Goksel BUYUKTERZI

 

 Fransizca

Fransizca Enformasyon Belgesi

 T:0544 633 43 94

 A:Samsun

Subat 2011Erbil GONULLU

 

 Almanca

 Almanca Enformasyon Belgesi

 T:0537 741 80 00

 A:Istanbul

Ocak 2011Aylin Ocak

Ege Universitesi Ziraat Fakultesi Sut Teknolojisi Bolu Mezunu

 

 Bilgisayarli Muhansebe Egitimi Ingilizce Egitimi-Ingilizce Dil Egitimi

 T:0530 348 49 83

 E:aylin.ocak@hotmail.com

 

Ocak 2011Gunes KAYA

Enformasyon Memuru Olarak Calismak Istiyor

 

 Enformasyon Belgesi

 T:0535 487 15 11

 T:0212 230 08 89

  A:Sisli/Istanbul

Ocak 2011Hakan TOK

Cankaya Cumhuriyet Lisessi Mezunu

 

 

 T:0542 406 23 26

 E:hkntk09@gmail.com

 A:Beypazari/Ankara

Ocak 2011Aidai CHONDOEVA

 Avcilar Yakininda bulunan Acenta calismak istiyor

 Rusca-Cince-Ingilizce-Kizgizca

 Amadeus Sertifikasi

 T:0534 832 66 93

 E:aiza_ch@hotmail.com

Aralik 2010Kemal KIRLI

Ege Universitesi Cesme Tur. Otel. Yuk. Okl. Mezunu

 

 

 T:0555 486 11 47

 E:kemal krl35@hotmail.com

 A:Eskifoca/Izmir

Aralik 2010Esra Gulay AMCAOGLU

Marmara Universitesi, Iktisat Bolumu , Master

 Ingilizce

 

 T:0505 361 65 01

 E:guleysraa@yahoo.com

 A:Kadikoy/Istanbul

Aralik 2010Goksel BUYUKTERZI

 

 Fransizca

 Enformasyon Memurlugu Belgesi

 T:0544 633 43 94
Aralik 2010Sebile YIGIT

Trakya universitesi Fen Edebiyat Fakultesi Kimya Bolumu

 

 

 T:0531 686 05 54

 E:sebile.nasufova@hotmail.com

 A:Avcilar/Istanbul

Aralik 2010Ziya Aytug YIGIT

 Kadir Has Universitesi Isletme Yuksek Lisans Mezunu

 Ingilizce

Microsoft Sertifikasyon Ucus Hareket Uzmanligi Sertifikasi

 T:0542 532 53 57

 E:ziyaaytugyigit@yahoo.com.tr

 A:Buyukcekmece/Istanbul

Aralik 2010Natalia OVCHINNIKOVA

Moskova Devlet Dil Bilimler Universitesi mezunu

Rusca Ingilizce

 

 T:0546 840 67 89
Aralik 2010Ozge EMIRHUSEYINOGLU

Trakya Universitesi Turizm ve Otel Isletmeciligi mezunu

 

Enformasyon Memurluk Belgesi-Diksiyon Sertifikasi

T:0530 283 44 12/0537 366 79 83

A:Uskudar/Istanbul

Aralik 2010Samet Can CURKAN

Balikesir Universitesi Sosyal Bilimler Enstitusu, Turizm Isletmeciligi Yuksek Lisans Ogrenci

 Ingilizce

 Almanca

Ticketing-Galileo-Enformasyon Memurlugu-Amadesu Sertifikalari 

 T:0538 292 25 95

 E:can_curkan@hotmail.com

 A:Merkez/Samsun

Aralik 2010Sevcan DURMUS

Istanbul Ticaret Universitesi Uluslararasi Lojistik Mezunu

 

 

 T:0507 333 00 38

 E:sevcandurmus@windowslive.com

 A:Izmit/Kocaeli

Kasim 2010Goksel BUYUKTERZI

 

 

 Enformasyon Belgesi

 T:0544 633 43 94

 A:Merkez/Antalya

Kasim 2010Enez GUNERIGOK

Istanbul Teknik Universitesinde  Okuyorum. Turizm Acentalarinda Rehberlik veya Transfer Bolumunde calismak istiyorum

 Ingilizce

Gonullu Turizm Elcigi yaptim

T:0505 634 87 99

E:enez.gunerigok@hotmail.com

A:Sariyer/Istanbul

Kasim 2010Mahmut YORGUN

 

 

 Sorumlu Mudurluk Enformasyon -Amadeus -Galilero(Ticketing)

 T:0532 256 65 53
Kasim 2010Aytug EMIR

 

 

Tur Operatorlugu Incoming-Outgong ve Incentive Belgesi

 T:0534 314 75 33
Kasim 2010Oya OZTURK

 

 

Italyanca-Franszica Enformasyon Belgesi

 T:0533 763 57 53

 E:oya_ozturk@hotmail.com

 A:Besikta/Istanbul

Kasim 2010Merve BAKIRBAS

 

 Ingilizce

 

 T:0535 816 36 67

 E:mervebakirbas@msn.com

Ekim 2010Hakan OZONUR

 

Turizm Seyahat Acentalarinda Calismak Istiyor

 

 

Enformasyon Mudurlugu- Enformasyon Memurlugu Sertifikasi

 T:0507 335 67 36
 E:maybeforever2008@yahoo.com
Ekim 2010Serkan NERSE

 

Turizm Seyahat Acentalarinda Calismak Istiyor

 

 

Enformasyon Mudurlugu- Enformasyon Memurlugu Sertifikasi

 T:0543 742 77 53

 E:atanerse@hotmail.com

Ekim 2010H. Faruk KARA

Turizm Seyahat Acentalarinda Calismak Istiyor

 

Enformasyon Mudurlugu- Enformasyon Memurlugu Sertifikasi

 T:0539 272 73 57

 

Ekim 2010Eda GUNAL

Yildiz Teknik universitesi Insaat Bolumu

 Ingilizce Orta Seviye

 

 T:0212 580 15 55

 T:0546 442 41 59

 E: edagunal__@hotmail.com

Eylul 2010Nese Sebnem TUNA

 

 Ingilizce

 

 T:0532 265 94 48

 E:sebnemertan@gmail.com

Eylul 2010Yasin ABDULLAH

 

 Ingilizce

 

 T:0533 867 62 71

 E:yasin0606@hotmail.co.uk

Eylul 2010Pinar AKSOY

 

Ingilizce Cok Iyi

Almanca Baslangic

TURSAB Enformasyon Memurlugu Sertifikasi

Uper Intermediate Ingilizce Dil Seviyesi Sertifikasi

 T:0506 951 09 37

 E:p_pinar@hotmail.com

Eylul 2010Ebru GONULGUL

 Acente , On Buro, Operasyon, Otel Rezervasyon,Bilet Satis ve Tur calismak istiyor

Ingilizce japonca

 

 T:0544 560 79 77

  E:ebrugonulgul@hotmail.com

Eylul 2010Ferdun Imdat YURTSEVEN

 Turizm Firmlarinda Calismak Istiyor

 Ingilizce

TURSAB Enformasyon Ingilizce Sertifikasi

 T:0534 615 78 90

 T:0216 671 02 44

 A: Kartal/Istanbul

Agustos 2010Lale ARAS

Genel Mudur Asistani, Executive Asistani,Musteri Iliskileri Yoneticisi, Satis Yonetmeni, Kalite Yonetim Sistemleri Yoneticisi, Halkla Iliskiler Yoneticisi

Ingilizce T:0530 523 66 09

E:lale.aras@gmail.com

Agustos 2010Volkan BOYACIGIL

Kocaeli Universitesi Turizm Otel Isletmeciligi Mezunu

Ingilizce T: 0216 444 72 14
T: 0506 789 60 80
E: volkan_boyacigil@hotmail.com
Temmuz 2010Esra Onen OZDEMIREnformasyon Sorumlu Mudur Belgesini kullanmak istiyor   T: 0212 327 07 74
T: 0532 428 13 84
 
Haziran 2010Elif TANRIOVERUludag Universitesi Iznik MYO Turist Rehberligi Bolumunde okumaktadir. Turist Rehberligi bolumunde Staj Yapmak IstiyorIngilizce-Rusca Baslangic T: 0216 314 62 18
T: 0555 564 89 90
E: elif-tanriover@hotmail.com  
Haziran 2010Mustafa GUNAYAzerbaycan Bakude Resim bolumunde yuksek lisans yapiyor 2-3 ay calismak istiyorArapca T: 00994506822627  
Haziran 2010Gursel EKEIzmir’de Ucretsiz Gonullu Stajyerim  T: 0530 221 05 99
T: 0555 742 13 84
A: Izmir
Haziran 2010Salem SAYADMusteri Iliskiler, Yurtdisi Pazarlama , Pazar Arastirmalari ve Otellerde  Calismak IstiyorArapca, Italyanca, Ingilizce T: 0039-3474827424
E: samypacino@hotmail.it
E: samypacino@yahoo.it
A: Yesilkoy/Istanbul
Mayis 2010ASKIN TASCIYiyecek ve Icecek Bolumunde calismak istiyorIngilizce T: 0542 2355743
E: askinekici65@hotmail.com  
A: Izmir
Mayis 2010Fulya KIRAZSeyahat Acentasinda calismak istiyor Enformasyon Memurlugu BelgesiT: 0539 7159894 
A: Batikent/Ankara
Mayis 2010Ahmet GONULKIRMAZ Ingilizce T: 0555 8618448
E: ahmgon@yahoo.com  
A: Gaziosmanpasa/Istanbul
Nisan 2010Yalcin URAL Seyahat Acentasinda calismak istiyorIngilizceSorumlu Mudurluk BelgesiT: 0532 255 50 88
E: yalcin@tetralogistics.com  
A: Erenkoy/Istanbul
Nisan 2010Tayfun  OZELSorumlu Mudur ve Enformasyon Memur olarak calismis Enformasyon Memuru BelgesiT: 0537 678 54 57 
A: Ankara
Nisan 2010Nakihan UNLUEnformasyon Memuru olarak calismak istiyor Fransizca Enformasyon Belgesi0533 962 33 58 
A: Istanbul
Nisan 2010Mehmet KAYAGalileo -Amadeus- ve Iata Acentalarinda calismak isitiyorIngilizceGalileo, Amadeus, ve Iata BelgesiT: 0212 632 47 69
T: 0535 239 70 20
E: kayatrator@hotmail.com  
A: Istanbul
Nisan 2010Gunes KAYAEnformasyon Memuru olarak calismak istiyorAlmanca T: 02122300889
T: 05354871511 
A: Sisli/Istanbul
Nisan 2010Dervis SUERRehber Kokartli  T: 05545294427 
A: Mardin
Nisan 2010Alpay EKERBICERRehber Kokartli  T: 05549122937 
A: Mardin
Nisan 2010Mehmet Akif PALTARehber Kokartli  T: 05064109725 
A: Mardin
Nisan 2010Alper ERPOLATRehber Kokartli  T: 05376643621
T: 05054834157 
A: Mardin
Nisan 2010Ali AMAKRehber Kokartli  T: 0543 881 24 74 
A: Mardin
Nisan 2010Sehnaz EsinIngilizce ve Almanca Enformasyon belgesi Almanca-Ingilizce Enformasyon belgesiT: 0535 298 38 08
E: sehnazesin@gmail.com  
Nisan 2010Turan TurgayCeo, Isletme Muduru, Satis Pazarlama Mudur, Satis Muduru, Genel MudurIngilizce, Almanca, Rusca, FransizcaDis Ticaret Uzmanlik Egitim, Etkili Muzakere Teknikleri,Yuzyuze Satis Teknikleri, Yonetim BecerileriT: 0533 925 75 44
E: turgay.gorsel@hotmail.com  
A: Bahcelievler/Istanbul
Nisan 2010H. Faruk KaraSeyahat Acentasinda calismak istiyor Enformasyon Mudurlugu ve Memurlugu BelgesiT: 0539 272 73 57 
A: Istanbul
Mart 2010Derya Yildirim Ingilizce T: 05355527814
E: deryayld@hotmail.com  
A: Bahcelievler/Istanbul
Mart 2010Goksel BuyukterziEnformasyon memuru, Seyahat acentasinda calismak istiyor Enformasyon belgesiT: 0544 6334394  
Mart 2010Orhan Burak SozenSeyahat acentasinda calismak istiyorIngilizce Ingilizce enformasyon belgesiT: 05344138251 
A: Altintepe/Maltepe
Mart 2010Sehnaz EsinIngilizce ve Almanca enformasyon belgesi sahibiIngilizce, AlmancaEnformasyon belgesi 
E: sehnazesin@gmail.com  
Mart 2010Kivanc UtkuHoliday Inn, Crown Plaza, Merit Antique,  Club Flipper on buro tecrubesiIngilizce T: 0532 5649291
E: kivane_utku@hotmail.com  
A: Izmir
Mart 2010Suna TabakciEnformasyon belgesi ile is ariyor Enformasyon belgesiT: 05327239003
E: sunatabakcib@gmail.com  
A: Istanbul
Subat 2010Akin Gungorur6 yillik acenta deneyimi var. Amadeus, galileo ve Troya programlarini biliyor Galileo, AmadeusT: 05354170197
E: akingungorer@windowslive.com  
A: Uskudar / Istanbul
Subat 2010Yavuz Selim Erdem  Enformasyon belgesiT: 05333251035
E: ysefun@gmail.com  
Subat 2010Omer Faruk YesilyurtIsletme bolumu mezunuOrta duzeyde Ingilizce T: 05306969611
E: ofaruk85@hotmail.com  
A: Bagcilar/Istanbul
Subat 2009Konca ZorbaHem TC hem Belcika vatandasi. Meslek Yuksekokulu MezunuFlamanca, Almanca, IngilizceProtokol, Gorgu Kurallari ve DiksiyonT: 05068171281
E: konca_zorba@hotmail.com  
A: K. Cekmece/Istanbul
Subat 2010Hasan YalcinMugla Universitesi, Turizm ve Otel Isletmeciligi 2. sinif ogrencisi. Staj yapmak istiyor.  T: 05056063328
E: hasanyalcina@hotmail.com  
A: Milas/Mugla
Subat 2010Emel DalakIngilizce Sorumlu Mudur enformasyon memuru, IATA belgesiIngilizceIngilizce Sorumlu Mudur enformasyon memuru, IATA belgesiT: 0535 8168589  
Ocak 2010Fulya SekitmezBeykent U. Turizm isletmecigi ve Ot. MYO S. Acentelerinde staj yaptiIngilizce, AlmancaTurizm ve Seyahat Isletmeciligi diplomasiT: 0539 7021418
E: handem_ss@hotmail.com  
A: Istanbul
Ocak 2010Selcuk GaripAnadolu U. Isletme ve Turizm Otelcilik mezunu, 6 yil incoming acente tecrubesi enformasyon belgesi, Amadeus sertifikasiT: 05363599299
E: selcukgarip@hotmail.com  
Ocak 2010Burhan UrunEndustri Meslek LisesiIngilizce, Arapca T: 0212 539 1314
E: rabiatul_adeviyye@hotmail.com  
A: Soganli/Istanbul
Ocak 2010Selcuk GaripIsletme ve Turizm Otelcilik mezunuIngilizceEnformasyon ve AmadeusT: 05363599299
E: selcukgarip@hotmail.com  
A: http://selcukgarip.atspace.com
Ocak 2010Elena BekdemirBogazici Turizm ve Seyahat Bolumu MezunuRusca (anadil), Turkce, Ingilizce, Almanca T: 02122841323 T: 05327747970 
A: Ulus-Istanbul
Ocak 2010Vildan Kabil  Galileo, Amadeus05333687728 
A: Rize
Ocak 2010Bilal KiperPazarlama Yonetici Yrd. olarak Kanada’da turizm  firmasinda calismis. Kanada Vancouver’de Tur rehberligi yapmis.Ingilizce (akici), Ispanyolca (baslangic)Yuksek Lisans MBA, NLP PractitionerT: 0533 5753767
T: 0322 2262009
E: bilalkiper@hotmail.com  
A: Seyhan/Adana
Ocak 2010Nazan EkenIATA/Galileo/Amadeus kurslarina katilmis IATA/Galileo/Amadeus BelgeleriT: 0216 6209727
T: 0216 6224810
T: 0538 9862838  
Aralik 2009Feyza CiftciTurizm ve Otele Yonetimi MezunuIngilizce T: +44 7551433358
E: feyzaciftci@gmail.com  
A: East Sussex-Ingiltere
Aralik 2009Askin EkiciCesitli turizm kuruluslarinda yonetici olarak calismisIng, Alm, Fr, Ital, Jap, CinceTUREM-ServisT: 05422355743
E: askinekici65@hotmail.com  
A: Altay / izmir
Kasim 2009Betul Uysal  THY Troya BelgesiT: 05357950434
E: betul_uysal1@hotmail.com  
Ekim 2009Yusuf OzonurIngilizce enformasyon memuruIngilizceIngilizce enformasyon memuruT: 05354112435
E: maybeforever2008@hotmail.com  
Ekim 2009Munevver OzonurFransizca enformasyon memuruFransizcaFransizca enformasyon memuruT: 05354112435
E: maybeforever2008@hotmail.com  
Ekim 2009Hakan OzonurIngilizce enformasyon memuruIngilizceIngilizce enformasyon memuruT: 05354112435
E: maybeforever2008@hotmail.com  
Ekim 2009Ibrahim OzonurFransizca enformasyon memuruFransizcaFransizca enformasyon memuruT: 0535 4112435
E: maybeforever2008@hotmail.com  
Ekim 2009Seval OzonurIngilizce enformasyon memuruIngilizceIngilizce enformasyon memuruT: 05354112435  
Ekim 2009Serkan EsgenFransizca enformasyon memuruFransizcaFransizca enformasyon memuruT: 05073875177
E: sesgen@mykozmetik.com  
Eylul 2009Banu UysalTroya sertifikasi Troya sertifikasi05369265746  
Eylul 2009Onur TuncalpMYO Turizm Otel Isletmeciligi Mez.  T: 0539 3825405
E: onurtuncalp03@hotmail.com  
A: Uskudar /Ist.
Eylul 2009Yektan GuzelTurizm ve Otel Is. ve Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Mezunu / Bolge rehberligi, acente tecrubesiIngilizce (orta) T: 0555 2973686 /
T: 0212 5892960 
A: Fatih/Ist.
Eylul 2009Feza Yamanseyahat acentesi bilet satis tecrubesiIngilizceIATA/AMADEUS/TROYAT: 0543 8269203
E: za_yaman@hotmail.com  
A: Fatih/Ist.
Eylul 2009Cigdem Karagoz OdemisIngilizce enformasyon memuru  IngilizceIngilizce Enformasyon memurluguT: 0212 6987516
T: 0532 5985296
E: cigdemkaragoz@hotmail.com  
A: Istanbul
Eylul 2009Ibrahim Bersan DenizIngilizce enformasyon memuruIngilizceSorumlu Mudur, Enformasyon memurluguT: 0532 611 20 94
E: bersan@discovery-trd.com